marți, 6 mai 2014

Lista portaluri anunturi imobiliare gratuite

Daca esti particular si ai o proprietate imobiliara de vanzare sau de inchiriat in mod sigur cand ai incercat sa-ti publici anuntul online pe portaluri imobiliare ai constatat ca adaugarea se face contra cost.
In continuare, iti prezentam o lista de site-uri pe care poti publica anunturi imobiliare gratuite atat ca proprietar cat si ca agentie imobiliara:

www.imobiliare-portal.ro  poti adauga gratuit anunturi imobiliare vanzari si inchirieri in Bucuresti si in alte orase.

www.imobilenoi.net si www.constructiinoi.com daca este dezvoltator aici iti poti prezenta proiectul sau ansamblul rezidential pe care il dezvolti.

www.casevile.net creat pentru proprietarii care au de vanzare o casa sau un apartament in vila. Pe acest portal sunt publicate direct doar ofertele imobiliare din alte orase decat Bucuresti. Sectiunea case vile Bucuresti este rezervata exclusiv agentiei imobiliare Primuss.

www.spatii-industriale.com, site specializat in inchirieri si vanzari spatii industriale pentru depozit sau productie in Bucuresti si Ilfov.

www.inchirieribucuresti.com - anunturi inchirieri Bucuresti publicate de agentia imobiliara Primuss. Pe acest site gasesti de inchiriat oferte garsoniere, apatamente, case, vile, spatii birouri si spatii industriale.

www.birouribucuresti.com site dedicat ofertelor de inchirieri spatii birouri in cladiri si imobile de birou in Bucuresti in zonele centrale si de nord.

www.loturi.com ai un teren de vanzare sau cauti sa cumperi un teren sau lot pentru casa, viziteaza acest site.


imobiliare bucuresti

case vile

inchirieri bucuresti

agentie imobiliara bucuresti




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu